Voor een prikkie in een echte Frans Molenaar

Een mantelpakje van Frans Molenaar; voor de meeste ‘eenvoudige zielen’ een ver van je bed show. Of je moet een loterij winnen… Maar dat wordt vanaf nu anders. Een Frans Molenaar haal je binnenkort gewoon bij C&A. Dat maakt het natuurlijk meteen een stuk minder exclusief, maar who cares? Hoe je het ook wendt of keert; het is en blijft een echte Molenaar. En daarmee maak je wel de blits als chique vrouw! Maar…als de buurvrouw in datzelfde mantelpakje voorbij komt schuiven… En je zus? En je collega? Nou ja, we zullen eerst eens echt moeten zien hoe het er uit ziet, die collectie. Vanaf 8 oktober kun je een Frans Molenaar aanschaffen bij C&A onder de originele naam ‘Frans Molenaar at C&A’. Het was altijd een grote wens van de modeontwerper om een grote groep mensen van zijn kleding te laten genieten. Hij laat weten een groot bewonderaar te zijn van het kledingmerk waar hij een samenwerking mee aangaat. “Het is een echt Nederlands familiebedrijf met kwalitatief hoogwaardige kleding tegen zeer scherpe prijzen. Het vakmanschap en de winkels van C&A vormen samen met mijn couture een prachtige combinatie.”
Molenaar zal zijn collectie samen met model en televisiepersoonlijkheid Irene van de Laar onder de aandacht brengen. Het model zal samen met de ontwerper in een televisiecommercial te zien zijn. In het Amstel Hotel in Amsterdam presenteerden de couturier en zijn muze Van de Laar maandagavond de collectie live op de catwalk. Naast een eigen collectie zal Molenaar ook een selectie met zijn favoriete C&A-ontwerpen samenstellen.

Lees ook:Modieuze rollator door Frans Molenaar?
Lees ook:Mantelpak wordt weer hip
Lees ook:Topcouturier Frans Molenaar overleden
Lees ook:Voorlopig nog zeker geen pensioen voor Frans Molenaar (73)
Lees ook:Voor een prikkie een creatie van Mart Visser aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>