Cadeau voor iemand die alles al heeft…

Wat geef je iemand die alles al heeft? Een vikingschip van ijsstokjes! Het uit 15 miljoen ijsstokjes opgebouwde vikingschip Thor, beter bekend als de ijsstokjesboot, staat namelijk te koop op Marktplaats.nl.  Op de website kan geboden worden op het schip en zodra het bod hoog genoeg is, verkoopt de maker, Robert McDonald de boot. De opbrengst wil hij doneren aan een goed doel ten behoeve van zieke kinderen.

Lees ook:Eindelijk op naaktkalender
Lees ook:Bezoekers Vierdaagse doneren 51.546 zoenen aan ziek kind
Lees ook:Eerste vaatje haring levert 56.500 euro op voor goed doel (..seizoen van start!)
Lees ook:Opa en oma ontwikkelen FamZoom: communicatie-app voor families
Lees ook:50plus.blog geeft gratis lees/kookboek weg met als thema ‘(klein)kind & voeding’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>