Laat je door niets afleiden met TENA Men

“Het belangrijkste wat u moet doen in het leven is focussen. Laat u door niets afleiden.” Met deze zin begint het spotje van TENA Men. TENA Men? Er bestond toch alleen een TENA Lady? Ik hoor het je denken. Maar het bestaat zeker wel. En het is tijd dat meer mensen (mannen) hier van weten. Maar dan wel door middel van een grappig filmpje.

Urineverlies is bij vrouwen een veel voorkomend probleem. Ook bij mannen komt dit vaak voor. Het is een vervelend probleem waar mensen zich vaak voor schamen. Medische hulp wordt laat of zelfs niet ingeschakeld, terwijl het probleem zich niet vanzelf oplost. Toch heerst er nog steeds een taboe op en dat moet doorbroken worden.

Taboe

We weten allemaal dat vrouwen makkelijker en sneller hun gevoel uitten. Ze zullen dan ook sneller over hun problemen praten. Dat mannen dit niet doen, betekent niet dat ze geen problemen hebben. Voor hen is het een grotere stap om het er over te beginnen. Om het taboe te doorbreken, heeft TENA Men een leuk filmpje gemaakt.

In het spotje van TENA Men zie je een man die zich door niets laat afleiden. Ook al staat er een dinosaurus achter hem, hij is nog steeds gefocust. Het is natuurlijk met een grote knipoog, maar wel grappig. Kijk hier het spotje.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>