Gevangenis als luxe hotel

Het kan altijd gekker. In de Belgische gevangenis in Lantin kunnen de bewoners dit jaar zelf hun kerstmenu uitkiezen – mist ze over voldoende euro's beschikken, dat dan weer wel. Bestellen kan via de kantine en een traiteur levert alles netjes af aan de poort van de gevangenis.De gedetineerden kunnen kiezen uit onder andere foie gras en eendenborst maar ook 'klassiekers' als gerookte zalm staan op het menu. De prijs is wel wat hoger dan in de winkel, maar voor een slordige 28 euro is een compleet menu te bestellen. Wat de gaarkeuken van de gevangenis zelf serveert met kerst kon de directie nog niet zeggen. Maar zij heeft beloofd dat het iets beter zal zijn dan op een gewone dag, wanneer er zo'n drie euro beschikbaar is per maaltijd per gevangene.

Volgens mij kunnen de meeste bejaardentehuizen en dergelijke hier nog wel een puntje aan zuigen. Mmm, fois gras. Fout voedsel, maar wel errug lekker natuurlijk…

Lees ook:Grieperige Youp van ‘t Hek moet voorstelling in Lelystad afbreken
Lees ook:AOW in de gevangenis? Belachelijk!
Lees ook:Trendy: Frisse voeten met grasslippers
Lees ook:Kies je eigen nummerplaat
Lees ook:Restaurant Week van augustus naar eind september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>