Gooi je ergernissen (en ideeën!) er uit!

We hebben er allemaal mee te maken: grote en kleine ergernissen in het dagelijks leven. Verpakkingen die alleen met grof geweld, en schaar en mes, open te krijgen zijn. Onnodige spelden in herenoverhemden – waar er altijd eentje van achterblijft. Frisdrank waar de prik na een dag al vanaf is. Ik denk dat u het lijstje probleemloos weet aan te vullen. Goed nieuws, vanaf kunt u het rijtje niet alleen aanvullen, maar u kunt uw ergernissen ook nog eens ergens kwijt. De plek? iwishtherewas.com…Saskia Relker (communicatieadviseur en oprichter van Dazzo) heeft de website in het leven geroepen om gebruik te kunnen (laten) maken van de inventiviteit van de consument. Relker: 'Er is grote behoefte aan een plek waar consumenten praktische wensen en problemen kunnen deponeren, met de bedoeling dat er ook nog iets mee wordt gedaan. Ik heb gemerkt dat veel mensen barsten van goede ideeën die vaak gebaseerd zijn op praktische, alledaagse problemen.'

Volgens Saskia Relker is de kans groot dat er iets met de wensen, opmerkingen en kritiek van de reageerders gedaan wordt. Volgens haar staat het bedrijfsleven 'te trappelen' om te weten wat er aan hun producten veranderd moet worden om (nog) beter in de smaak te vallen bij het grote publiek. Een leuk initiatief. Jammer alleen dat de site in het Engels is. Ik denk dat er daardoor wel veel goede ideeën zullen blijven liggen. Misschien dat ik dat wel als ergernis ga melden op die site

Lees ook:Alles is haken – Heel veel accessoires in kleur!
Lees ook:Nieuwe blog over doodgaan; doodgaan.blog.nl
Lees ook:Zo zit het bedrijfsleven écht in elkaar…
Lees ook:Ballerina’s…. schoenen om te zoenen
Lees ook:Online shoppen? Doe eerst de online shopscan

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gooi je ergernissen (en ideeën!) er uit!

 1. Kristel ter Beek

  Leuke blog en misschien iets voor de bloglezers hier.

  Deze zomer waait er een frisse wind door het land. Een nieuwe ondergrondse beweging is opgestaan en zal de komende maanden via TV en Internet van zich laten horen; de ene keer serieus, de andere keer met een knipoog, maar altijd positief en met als doel mensen aan te zetten tot actie om zo hun eigen leven of dat van anderen wat prettiger of leuker te maken.

  Wij zijn er voor jou en de mensen om je heen om bijvoorbeeld:
  - problemen op te lossen
  - ingesleten gewoontes te veranderen
  - een spiegel voor de houden
  - ergernissen/irritaties om te zetten in daden
  - een extra zetje in de rug te geven
  - een wens uit te laten komen

  Heb jij ons nodig voor jezelf of wil je ons inschakelen om een ander te helpen, te confronteren of te verrassen? Laat het ons weten, dan komen wij in actie!

  Mail waarom je ons nodig hebt naar [email protected]
  Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden zodat wij contact met je op kunnen nemen.

  Met vriendelijke groet,

  Kristel ter Beek

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>