Wie wil jij het liefst in de Playboy zien?

Wie zie je het liefst naakt in de Playboy…. Zo, die vraag word je niet iedere dag gesteld hè heren?! Je mag zelfs je voorkeur kenbaar maken. Laat het rustig op je inwerken en draag daarna weloverwogen je favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan. Dit is voor het eerst in de geschiedenis dus wie zegt dat je die kans nog een keer krijgt…. De dames in kwestie moeten natuurlijk zelf ook oren hebben naar een blootreportage, maar hoofdredacteur Jan Heemskerk zal de vrouw met de meeste stemmen hoogst persoonlijk benaderen met de vraag of ze geïnteresseerd is in een fotoshoot voor het blad.

Op de nieuwe website playboyzone.nl krijgen de lezers de kans hun stem uit te brengen.

Heemskerk: ”Het zoeken naar de mooiste bekende vrouwen is het beste onderdeel van mijn baan. Ik vind het dan ook geweldig dat we tijdelijk heel Nederland een beetje hoofdredacteur van Playboy kunnen laten zijn. Erg benieuwd wie Nederland verkiest tot mooiste celebrity.”

bron: NU.nl

Lees ook:Playboy met Patricia Paay heeft topverkoop gehaald
Lees ook:Tatjana Simic in het kerstnummer van de Playboy als naaktmodel
Lees ook:Word fotograaf van de Playboy!
Lees ook:Ontsnappen aan dagelijkse hectiek in beste kleine hotel van Nederland
Lees ook:Wie is de mooiste 50+ man van Nederland?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>