Koken voor Kika

Een kijkje  nemen in de keuken van bekende Nederlanders…. Zij stellen hun recept beschikbaar voor het kookboek “Koken voor Kika”. Het lievelingskostje van André van Duin: andijviestamppot, René van Kooten kiest voor een snelle pasta, Adje maakt Hollandse pot en Froukje de Both bereidt appelcrumble. Ook Jody Bernal, Jan Lammers, Annemarie Jorritsma, Bert Visscher, Wolter Kroes, Sita en Anky van Grunsven duiken de keuken in. Héél bijzonder aan dit kookboek is dat het is  geïllustreerd met tekeningen van kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Het boek is bedacht en gemaakt door studenten van de opleiding Hotel- en Evenementenmanagement in Amsterdam. Ben je benieuwd naar de recepten en de bijzondere verhalen van de bekende Nederlanders? En wil je daarnaast een steentje bijdragen aan KiKa? Ga dan naar www.minikoks.com en bestel het kookboek voor € 12,95. Het kookboek zal dan omstreeks 1 februari 2010 bij je thuis worden bezorgd.

Lees ook:Piet Zoomers start unieke ondersteuning KiKa – Kinderen Kankervrij
Lees ook:De smaak van vroeger in recepten en herinneringen
Lees ook:Het allermakkelijkste kookboek ter wereld
Lees ook:Klassieker in nieuw jasje: De kunst van het koken
Lees ook:Opbrengst ’50 Stoute Kinderversjes’ naar Stichting Kika

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>