Uitbreiding Gouden boekjes assortiment bij Albert Heijn

Met de introductie van een geheel nieuwe Non-Food afdeling in 46 winkels van Albert Heijn, is ook het Gouden boekjes assortiment flink uitgebreid, de meest geliefde, meest verzamelde,meest gelezen en meest gedrukte kinderboekjes ter wereld. In 1953 verscheen het eerste Gouden Boekje ‘Pietepaf, het circushondje’ in Nederland. Vanaf dat moment hebben de Gouden Boekjes het hart van veel Nederlanders gestolen. Inmiddels zijn er meer dan 80 titels, van ‘De poes die dacht dat hij een muis was’ en ‘De gele taxi’ tot ‘De vijf brandweermannetjes’.Via vrolijke vloerstickers van de beroemde Gele Taxi en een Gouden Boekjes hinkelpad word je naar een permanent Gouden Boekjes schap gebracht. Op de nieuwe afdeling vind je ook Gouden Boekjes melamine servies, knuffels en speelgoed voor je kleinkinderen. Ook in het actieassortiment van Albert Heijn zijn in de toekomst regelmatig Gouden Boekjes artikelen te vinden, zoals binnenkort de verrassende Paaslijn met o.a. melamine bordjes, tafelkleden en -versiering. Albert Heijn begon een jaar geleden met de ontwikkeling van Gouden Boekjes artikelen. Op woensdag 24 februari Albert Heijn in de AH XL in Muiden als eerste zijn geheel nieuwe Non-Food afdeling. Zesenveertig Albert Heijn winkels, waaronder alle 30 XL-winkels, worden de komende twaalf weken omgebouwd. Je kunt kunt daar kennismaken met een nieuw assortiment van ruim 1.200 Non-Food artikelen onder het AH-huismerk.

Lees ook:Albert Heijn start exclusieve samenwerking met Gouden Boekjes
Lees ook:Airmiles inwisselen bij bol.com
Lees ook:Waarschuwing voor melamine in zoutje van Albert Heijn
Lees ook:Flevosap vangt de zon met nieuwe seizoensvariant: Zomerdag
Lees ook:Albert Heijn introduceert binnenkort nieuwe Bonuskaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>