Modieuze rollator door Frans Molenaar?

Als het aan couturier Frans Molenaar ligt, komen er binnen nu en afzienbare tijd rollators op de markt waarmee je op een modieus verantwoorde manier de straat op kunt. Tijdens een radio-interview met het VPRO-programma Kunststof liet Molenaar werken dat rollators weliswaar erg functioneel zijn, maar dat er niet al teveel aandacht is besteed aan het uiterlijk van het hulpmiddel. En dus heeft Molenaar inmiddels een afspraak gemaakt met een rollator-fabrikant  om eens te gaan praten over een Frans Molenaar-rollator.

Zou het er dan van komen dat je niet alleen meer in de kleding van de mode-ontwerper kunt lopen, maar ook achter een bijpassende rollator. Molenaar kwam overigens op het idee van de rollator-verfraaiing toen een vriend van hem weigerde de straat op te gaan met een rollator omdat hij er niet mee gezien wilde worden…

Lees ook:Tijdelijk een rollator nodig? Huur er één bij uw-rollator.nl!
Lees ook:Goed beslagen ten ijs een rollator aanschaffen
Lees ook:Deze rollator voorkomt ongelukken
Lees ook:Voor een prikkie in een echte Frans Molenaar
Lees ook:Win een Handicare Gemino 30 rollator t.w.v. €269,95 op 50plus.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>