Veel 65-plus-kortingen ook voor 50-plussers

Vrijwel iedereen weet dat je als 65-plusser op diverse toegangskaarten, abonnementen en vervoersbewijzen korting kunt krijgen. Wacht echter lang niet iedereen weet is dat je ook als vijftigplussers in steeds meer gevallen in aanmerking kunt komen voor kortingen. Binnen enkele jaren is een derde van de Nederlandse bevolking immers ouder dan 55 jaar. Reden voor veel bedrijven om zich in producten, reclame, en aanbiedingen nu al steeds meer op mensen van vijftig jaar en ouder te richten. Zo kan iedere 50-plusser zich aansluiten bij een ouderenbond en op die manier gebruik maken van kortingen op allerlei vlakken (net als bijvoorbeeld via de ANWB).Maar ook als je geen lid bent van zo’n bond bieden veel gemeenten, bedrijven en instellingen aantrekkelijke kortingen. Openbaar vervoer, musea, theaters, bioscopen, abonnementen op sportschool of cursussen. Zelfs op vliegreizen en hotelovernachtingen kun je als 65-plusser in sommige gevallen kortingen krijgen. En zelfs als het niet wordt aangeboden: een brutaal mens heeft de halve wereld en kan met een simpele vraag vaak alweer het nodige voordeel halen. Niet geschoten is altijd mis!

Lees ook:Online afvallen met VirtuaGym
Lees ook:50-plussers halen veel korting bij honderden ondernemers
Lees ook:Gezond leven met Dr. Frank
Lees ook:Dit doe je om zo lekker mogelijk te slapen…
Lees ook:Websites om het je een stuk makkelijker te maken

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Veel 65-plus-kortingen ook voor 50-plussers

 1. Frank Gerritsen

  Korting kunnen 50plussers ook krijgen via bijvoorbeeld http://www.degemakspas.nl.
  Op deze site kun je je gemakspas bestellen en krijg je korting in veel winkels op vertoon van je gemakspas. Daarnaast kun je waardecoupons, kortingsbonnen en waardebonnen via de site downloaden die je dan weer bij de diverse aangesloten bedrijven kunt inwisselen tegen korting. Het fijne van de gemakspas is dat je korting krijgt in heel Nederland omdat er bewust gekozen is voor bedrijven die een landelijke dekking hebben. Met andere woorden; korting en voordeel voor alle vijftig plussers in heel Nederland.

    /   Reply  / 
 2. marie-anne compter

  Lijkt me erg prettig. Enkel AOW is geen luxe dus kortingen altijd welkom

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>