KPN: bellen naar vaste lijn en mobiel wordt even duur

Vanaf volgend jaar worden de telefoontarieven van de KPN vereenvoudigd. Zo wordt het bellen van vast naar mobiel even duur als het bellen naar een vaste lijn. Het betreft hier de tarieven voor de meest gebruikte abonnementen, namelijk die van InternetPlusBellen en Belvrij. Bellen naar mobiel wordt hiermee goedkoper en bellen naar vaste lijnen flink duurder, namelijk 9 cent per minuut. Nu is het bellen van vast naar vast nog 4 cent per minuut.Volgens KPN wordt de vaste telefoon momenteel vooral gebruikt om naar andere vaste lijnen te bellen. Met de tariefswijziging probeert KPN zijn klanten te stimuleren vaker van vast naar mobiel te bellen. Bellen naar het buitenland wordt overigens in sommige gevallen een stuk duurder. Ook het bellen naar de eigen voicemail gaat per januari 9 cent per minuut kosten.

Lees ook:Goedkoper bellen? Kijk eens op de vergelijkingssite Bellen.com
Lees ook:Aldi ook al in mobiele telefonie??
Lees ook:Pas op! Telefoonfraudeurs actief!
Lees ook:Duur bellen op vakantie gaat worden aangepakt!
Lees ook:SMS’en en bellen wordt goedkoper op vakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>