Hooghoudt is tijdens de feestdagen verrassend persoonlijk

En ja hoor, weer een kerstcadeau-tip bij 50plus. Dit keer voor de mannen en ik denk dat menig vrouw daar blij mee is, want een cadeau kopen voor een man vind ik steeds weer een probleem. Wat zijn wij vrouwen dan toch makkelijk, wij weten altijd wel iets………

Hooghoudt maakt de gezelligheid rondom de kerstdagen verrassend persoonlijk. Iedereen die een fles Hooghoudt cadeau geeft kan via www.hooghoudt.nl een persoonlijk etiket laten maken voor een literfles Jenever, Bessen, Beerenburg of Vieux. Op het etiket kun je een zelfgeschreven boodschap en afbeelding laten drukken om dierbaren, partner en vrienden te verrassen. Het persoonlijk etiket van Hooghoudt is gratis te bestellen.

De speciale tijd rondom feestdagen is traditiegetrouw een periode waarop flessen Hooghoudt een geliefd geschenk en traktatie blijken. De marktleider van binnenlands gedistilleerd ondersteunt de traditie van het delen van gezelligheid en vreugde met dit feestelijke en persoonlijke geschenketiket. De gratis service is eenvoudig en gratis online te gebruiken: kies een fles, kies een thema, kies een tekst, upload een foto en verstuur de gegevens. Het etiket wordt binnen 3 dagen toegestuurd.

Hooghoudt is al meer dan 120 jaar een echt Hollands familiebedrijf. Het bedrijf is sinds de oprichting in 1888 in handen van de 4e generatie en draagt sinds 1988 het predikaat ‘Hofleverancier’. Hooghoudt behoort tot de top drie van nationale distilleerderijen en is nummer 1 in binnenlands gedistilleerd. In haar Jonge Dubbele Graanjenever, Kalmoes Beerenburg, Fruitlikeuren en overige Hooghoudt-producten zijn de recepturen nog 100% authentiek.

Lees ook:HEMA komt met persoonlijke digitale cadeaus
Lees ook:Wijn kopen is een vrouwenzaak
Lees ook:Aromatherapie: categorie onzin!
Lees ook:Ben je allang in de overgang…geeft Libresse maandverband cadeau!
Lees ook:Avontuurlijke cadeaubon voor de feestdagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>