Albert Heijn (83) overleden

De wereld is een grootgrutter armer… Op 83-jarige leeftijd is gisteravond in Engeland Albert Heijn overleden. Dat gebeurde in alle rust in zijn 19e-eeuwse kasteel Pudleston Court, waar hij sinds de jaren negentig woonde.
Heijn, kleinzoon van de oprichter van de gelijknamige supermarktketen, stond lange tijd als topman aan het hoofd van het familiebedrijf. Van 1962 tot 1989 bracht het concern, waar hij in 1949 in dienst trad, tot ongekende hoogte. Van 1962 tot 1989 was hij voorzitter van de raad van bestuur van Albert Heijn NV, het huidige Ahold. Hij werd benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje Nassau en Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. In België was Heijn Commandeur in de Orde van Leopold II.

update: er is inmiddels een online condoleanceregister geopend voor de heer Heijn

Lees ook:‘Kerst lukt’ bijna ‘Kerstmis’ door foutje Albert Heijn
Lees ook:Henk van Ulsen is overleden
Lees ook:Albert Heijn introduceert binnenkort nieuwe Bonuskaart
Lees ook:Uitbreiding Gouden boekjes assortiment bij Albert Heijn
Lees ook:Albert Heijn stopt met Euro Shopper producten

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Albert Heijn (83) overleden

  1. Pingback: Condoleanceregister voor Albert Heijn | 50plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>