Een echt fluitende vogel op een postzegel

Raar maar waar: vanaf volgende week kan het zomaar gebeuren dat je een postzegel hoort fluiten… Tenminste, zo ongeveer dan. Door een speciale audiopen bij een afbeelding van een koolmees, te houden is de zang van het vogeltje hoorbaar. De zegels met vogel-tekeningen van M.A. Koekkoek worden uitgegeven door TNT Post, in samenwerking met natuurmuseum Naturalis, Vogelbescherming en SOVON.De postzegels zijn, zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar vanaf 30 januari bij de Collect Club in Groningen, via de Onlinewinkel op www.tntpost.nl/collectclub en bij de reguliere verkooppunten. De geldigheidstermijn is onbepaald. meer informatie over hoe je alle zegels en de speciale audiopen in bezit kunt krijgen staat hier.

Lees ook:Likken aan Frans Bauer
Lees ook:Postzegels voor 60 jaar televisie
Lees ook:Nieuwe broek? Ja, van de Lidl!
Lees ook:Je hart ophalen met nostalgische postzegels
Lees ook:Grolsch lanceert Dagvers Pilsner tijdens Slag om Grolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>