Vier jaar en aan de drank…

Oei… De Amerikaanse acteur David Arquette heeft in een gesprek met Oprah Winfrey onthuld dat hij zijn eerste biertje dronk toen hij nog maar vier jaar oud was. Arquette (bekend van onder andere Scream) sprak met Winfrey openlijk over zijn alcoholverslaving.“Ik denk dat ik 4 jaar was. Ik was in de kelder met mijn vader en er was bier. Ik pakte het gewoon en dronk het. Dat herinner ik me nog. Maar Ik begon echt zwaar te drinken toen ik ongeveer 12 was”, aldus de acteur in zijn eerste interview sinds zijn ontslag uit een afkickkliniek, waarin hij zich had laten opnemen op verzoek van zijn ex-vrouw Courteney Cox (Friends).

Lees ook:Vijf keer vaker ontslag oudere leerkracht
Lees ook:Little Richard overweegt pensioen …en hij is pas 80!
Lees ook:Oprah verwent publiek met een reis naar Australië!
Lees ook:Internethype: Oma van 90 jaar drinkt 16 Jupilers per dag
Lees ook:Pensioen Oprah Winfrey van zeer korte duur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>