Disney-versie van Beatles-film Yellow Submarine gaat niet door

Slecht nieuws voor Beatles-fans onder ons: Disney heeft de remake van de klassieke Beatles-animatiefilm Yellow Submarine afgeblazen. De filmmaatschappij heeft geen vertrouwen meer in producent Robert Zemeckis. Diens laatste animatieproject Mars Needs Moms. Die film ging afgelopen weekend in premiere, maar lijkt hopeloos te floppen, terwijl ook enkele andere producties van de producent de afgelopen jaren niet echt succesvol waren.The Beatles maakten de tekenfilm Yellow Submarine met bijbehorende soundtrack in 1968. Zemeckis, die de Oscar voor beste regie won voor Forrest Gump, maakte in 2009 bekend een remake te willen maken. Een groot deel van de cast tekende vorig jaar. De bedoeling was dat de film, waarin zestien liedjes van The Beatles te horen zijn, in 2012 in première zou gaan vlak voor de Olympische Spelen in Londen. Of Zemeckis Yellow Submarine bij een andere filmmaatschappij aanbiedt of het project afblaast, is nog onbekend.

Lees ook:Film: het eerste stuk van Yellow Submarine (Beatles – 1968)
Lees ook:Gaat Susan Boyle soundtrack van de nieuwe James Bond-film inzingen?
Lees ook:‘t Schaep met de 5 Pooten verfilmd met Carice van Houten?
Lees ook:Oliver Stone werkt aan Martin Luther King-film
Lees ook:Elvis-liefhebbers opgelet:

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Disney-versie van Beatles-film Yellow Submarine gaat niet door

  1. Pingback: Film: het eerste stuk van Yellow Submarine (Beatles – 1968) | 50plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>