Pedofiel zorgt voor slechte ‘Nederland-PR’ bij Goedele Liekens

Tsja… Daar kun je je als land toch alleen maar voor schamen: de Nederlander Ad van den Berg van pedofielenvereniging Martijn heeft met zijn uitspraken in een tv-programma op de Vlaamse zender VTM voor de nodige walging gezorgd bij onze zuiderburen. En al mag je hopen dat de Belgen niet alle Nederlanders over een kam scheren, veel goed zal het onze naam niet doen.Van den Berg was dinsdag te zien in een nieuwe show van de ook in Nederland bekende Goedele Liekens op VTM. Hij zette de standpunten uiteen van de vereniging Martijn, die streeft naar wettelijke en maatschappelijke acceptatie van seks tussen volwassenen en kinderen. Het publiek walgde van zijn uitspraken dat kinderen seks mogen hebben met volwassenen als ze dat zelf willen. Eén bezoeker liep zelfs de studio uit. Niet alleen het publiek had grote moeite met de standpunten van Van den Berg, ook ex-voorzitter Frank Vanhecke van het extreem rechtse Vlaams Belang (*) die als gast in de studio aanwezig was toonde zich geschokt.

Eindredacteur Jeroen Denaeghel van ‘Goedele op dinsdag’ zegt dat Van den Berg gevraagd was vanwege de actualiteit. Een Belg die betrapt was op het bezit van kinderporno bleek lid te zijn van de vereniging Martijn.

(*) lekkere stelletje gasten bij elkaar trouwens…

Lees ook:Eerste Nederlandse Anne Frank-film in de maak
Lees ook:Seks veroorzaakt geheugenverlies
Lees ook:Het Anne Frankhuis nu ook online te bezoeken
Lees ook:De Nationale Filmdagen: Nederland viert film!
Lees ook:Drie keer per week seksen houdt 50-plusser in shape!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>