Elizabeth ‘Liz’ Taylor overleden

Het ging al een tijdje niet zo goed met haar, maar toch is het nog een schok om te lezen dat Elizabeth Taylor is overleden. De 79-jarige Hollywoodlegende kampte al vele jaren met gezondheidsproblemen. Door haar slechte gezondheid verscheen ze sinds begin deze eeuw steeds minder vaak in het openbaar en waren er al jaren geruchten dat ze stervende was.Taylor was de Hollywoodlegende bij uitstek. Haar acteertalent, haar schoonheid en haar tumultueuze liefdesleven (ze trouwde acht keer) zorgden ervoor dat het publiek geen genoeg van haar kon krijgen, noch op het scherm noch in de tabloids.

Voor meer informatie over Taylor, haar carriere en haar leven verwijs ik u naar deze site.

Lees ook:Had Liz Taylor van affaire met John F. Kennedy?
Lees ook:68-jarige verslaafd aan romantiek
Lees ook:Nooit eerder vertoonde naaktfoto van Liz Taylor
Lees ook:Het gaat beter met Elizabeth Taylor
Lees ook:Twee katten in de bibliotheek

1 Reacties // Reageer

One thought on “Elizabeth ‘Liz’ Taylor overleden

  1. André de Hooge en Bep Maas

    Rest in peace!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>