Download gratis ‘Why tell me why’ en steun de slachtoffers in Japan

Dertig jaar nadat de hit ‘Why tell me Why’ zes weken lang op nummer 1 stond, klinkt de roep om een single van het nummer dat Lange Frans zong in het populaire TROS-programma ‘De beste zangers van Nederland’. Die roep negeren Lange Frans en Anita Meyer niet. De maatschappelijk betrokken tekst die de rapper speciaal voor zijn deelname aan De beste zangers van Nederland op ‘Why tell me why’ maakte, brengt Anita Meyer op het idee om deze speciale remix in te zetten om de slachtoffers van de tsunami in Japan te helpen.

Muziekliefhebbers wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage te storten op het speciale gironummer 6868 van het Rode Kruis. In ruil daarvoor kun je het duet dat Lange Frans en Anita Meyer van ‘Why tell me why’ gemaakt hebben gratis downloaden van de site www.sterren.nl/japan.

Lees ook:Glennis Grace zingt “Gouwe ouwe” Anita Meyer….kippenvel! (filmpje)
Lees ook:Radio 5 Nostalgia-oeuvreprijs voor Anita Meyer
Lees ook:Film/muziek: rol voor Anita Meyer in Gay Pride-film
Lees ook:Boer Frans is eindelijk onder de pannen
Lees ook:Amerikaanse countryzangeres Lynn Anderson overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>