Ninkles? Rimpelige knieën…

Ik kan me vergissen, maar volgens mij komen er steeds meer lichaamsdelen waarover je je zorgen moet maken, als je als vrouw op leeftijd komt: buik, billen en borsten, rimpels, oksels, armen, enkels… Het nieuwste complex van vrouwen zijn de zogenaamde nonkels: rimpelige knieën.Enkele jaren geleden werden door mode- en beautyjournalisten de ‘cankles’ geïntroduceerd: dit zijn vette enkels waarbij het niet duidelijk is waar de kuit (calve in het Engels) stopt en de enkel (ankles) begint. Maar het nieuwste complex voor vrouwen zijn de ninkles, wat een samentrekking is van rimpels (rinkles) en knieën (knees). Dat wordt langere rokjes dragen, dames…

Lees ook:Patty Brard (59) onder het mes
Lees ook:Je knieën verraden je leeftijd
Lees ook:Rimpelbestrijding…..
Lees ook:Echte leeftijd verbergen? Trek een lange broek aan!
Lees ook:Tien jaar jonger lijken? Dat willen de meeste vrouwen helemaal niet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>