29 mei: dag van het park!

De Dag van het Park is een landelijke jaarlijks terugkerend evenement op de laatste zondag in mei. Het is een initiatief van de ANWB. Met de Dag van het Park wordt op een positieve manier aandacht gevraagd voor het groen in de stad. Bewoners kunnen kennismaken met het park in hun directe woonomgeving. In Nederland nemen circa 60 gemeenten deel aan deze dag. In de parken vinden diverse activiteiten plaats.

Het thema voor 2011 is ‘Op avontuur’. Met dit thema wil men aan de burgers laten zien hoe spannend en leuk het groen in hun directe woonomgeving kan zijn. Op de dag van het park is er voor jong en oud van alles te doen. Zo zijn er demonstraties, voorstellingen en muziekoptredens.

Wil je je actief inzetten op 29 mei? Dat kan. De ANWB zoekt 200 vrijwilligers op 29 mei van 12:00-17:00u. Als ANWB vrijwilliger deel je materialen uit en ben je een vraagbaak voor bezoekers van de Dag van het park.

Kijk op anwb.nl/dagvanhetpark voor de activiteiten bij jou in de buurt.

Lees ook:Leef je uit op de landelijke Dag van het Park
Lees ook:Bomen als thema op de Dag van het Park 2010
Lees ook:ANWB Kampeerdagen, de grootste beurs voor iedere kampeerder!
Lees ook:Feel Good Bus… verrassend en leuk vrijwilligerswerk
Lees ook:Noteer: 6 en 7 april, 32ste editie Nationaal Museumweekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>