Dit weekend: garnalencocktail

Ik weet niet of het nu door het berichtje van vanochtend (over die reuzengarnaal) komt of door iets anders, maar ik denk dat ik morgen maar eens een lekkere garnalencocktail ga eten. Overigens moet ik wel zeggen dat ik die nog nooit zelf heb gemaakt en eigenlijk alleen in restaurants heb gegeten. Maar zo heel ingewikkeld kan het volgens mij niet zijn. Ik ga straks maar eens een lekker recept zoeken. Hier staan er genoeg!Een garnalencocktail is overigens (naast lekker) ook veel gezonder voor je dan veel andere visgerechten. Hmm… als ik trouwens naar de visboer ga voor die garnalen, ga ik meteen maar eens informeren of hij hier wel van op de hoogte is.

Lees ook:Griekse garnalensalade in minipaprika’s (recept)
Lees ook:Tijgergarnalen met groene groente (recept)
Lees ook:Witlofschuitjes met Hollandse garnalen (recept)
Lees ook:Tomatencurry met gamba’s (recept)
Lees ook:Witlofschuitjes met Hollandse garnalen (recept)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>