Grijze haren reden voor ontslag

Een 52-jarige Amerikaanse vrouw uit Texas klaagt haar voormalige werkgever aan. Hij zou haar hebben ontslagen omdat zij weigerde haar grijze haar te verven, meldt De Telegraaf. Daar doet ie, zou ik zo durven stellen, niet heel erg verstandig aan. Je komt er in Nederland in elk geval niet mee weg! Maar het is haar woord tegen het zijne… Bewijs het maar eens!
Volgens Sarah Rawline moest zij van het makelaarskantoor waar zij werkte, Capital Title, haar grijze haar verven. Ze weigerde. Een week later stond zij op straat en was Rawline vervangen door een tien jaar jongere werkneemster. En dat terwijl ze in 2004 en 2005 zelfs de prijs voor ‘Buitengewone Werknemer’ hebben gewonnen. Bill Shaddock van Capital Title: “Ik zou een 150 jaar oud individu inhuren als die welgemanierd zou zijn.” Jaja…

Lees ook:Grijze haren gaan tot het verleden behoren
Lees ook:Grijs haar is hartstikke “in”
Lees ook:Eén op tien zestigplussers geen enkele grijze haar
Lees ook:Geen seks? Dan de bijl erin…..
Lees ook:Revolutionaire ontdekking voor het bestrijden van grijze haren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>