John Kraaijkamp (86) overleden hoe hij wilde

Oud-acteur en cabaretier John Kraaijkamp sr is gisteren overleden. Kraaijkamp overleed in het Rosa Spierhuis in Laren in het bijzijn van zijn kinderen. De geliefde duizendpoot is 86 jaar oud geworden. John Kraaijkamp sr overleed in het bijzijn van zijn geliefden en kinderen, waaronder zoon John en dochter Sanne Kraaijkamp. Hij is vredig ingeslapen. Dat vertelde de woordvoerder van de familie Sidney Brandeis vanochtend. ”Zo had hij het graag gewild.”
Kraaijkamp was ”lichamelijk op, maar geestelijk nog zeer in orde”, aldus Brandeis. ”Hij was tot het laatste moment volledig bij”. Kraaijkamp was jarenlang een komisch dueo met Rijk de Gooijer. Daarnaast had Kraaijkamp echter ook een eigen carrière, onder andere als presentator, en als acteur bij toneelgroep Ensemble (vanaf 1958), het Amsterdam Volkstoneel (1962-1964), en in musicalproducties (De Man van La Mancha en Irma la Douce). In 2007 was John voor het laatst als acteur op televisie te zien in een gastrol in de serie ‘Kinderen geen bezwaar’.

Lees ook:Rijk de Gooyer op 85-jarige leeftijd overleden aan kanker
Lees ook:Online condoleanceregister voor John Kraaijkamp sr.
Lees ook:Herdenkingsdienst Johnny Kraaykamp sr. live op TV
Lees ook:Eerbetoon aan John Denver, met Olivia Newton-John
Lees ook:Havenzanger Henk Pleket (74) overleden aan kanker

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “John Kraaijkamp (86) overleden hoe hij wilde

  1. Pingback: Online condoleanceregister voor John Kraaijkamp sr. | Infonet 010TV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>