Oma’s tip om goud te laten blinken:

Het is een beetje een luxeprobleem, maar stel je voor dat je een gouden ketting hebt die er erg vies en dof uitziet… Dat kan gebeuren, maar er is iets aan te doen. Op internet vond ik de volgende tip: Neem een schaaltje waar de ketting ruim in kan. Neem 1 dopje schoonmaakmiddel en een flinke scheut ammoniak doe hier water bij en haal de ketting ongeveer een minuut elke keer door het bakje, na deze minuut ketting goed na spoelen met water en dan droogpoetsen met een zachte doek. Het resultaat schijnt verbluffend te zijn. Toch jammer dat ik niet geen gouden kettingen heb om het eens uit te proberen…

Lees ook:Cadeau-idee: een sieraad van InTu!
Lees ook:Afvallen met aardbeien
Lees ook:Water mag niet ontbreken op de feesttafel.
Lees ook:Politie zet uit protest alle sirenes aan
Lees ook:Vanavond de TV één minuut op zwart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>