Raar: een optische muis Brando met ingebouwde weegschaal

Tijdens een rondje surfen over het net kwam ik de volgende gadget tegen. Ik zou niet weten wat ik er mee moet, maar voor mensen die graag dingen wegen (ingrediënten voor recepten? goud? drugs?) is het vast heel handig. Het gaat om het nieuwste product van het Japanse Brando: een optische muis met een ingebouwde, digitale weegschaal. De weegschaal bevindt zich onder een afneembaar dekseltje en kan voorwerpen van maximaal 500 gram wegen. De muis kost een slordige 20 euro.

Lees ook:Oranje WK voetbal muis
Lees ook:Vrouwen geven kapitalen uit aan make-up
Lees ook:Multimediameubel ‘Uppleva’ in 2013 bij Nederlandse Ikea
Lees ook:VW busje is ‘s werelds kleinste platenspeler (filmpje)
Lees ook:Overwin je spinnenangst met deze muis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>