Online condoleanceregister voor Steve Jobs

Zelf vind ik het natuurlijk vooral heel erg voor de nabestaanden, maar als ik gisteren en vandaag de gesprekken om me heen hoor, zijn er wereldwijd, maar zeker ook in Nederland heel veel mensen die kapot zijn van de dood van Apple-man Steve Jobs. Voor die mensen is donderdag een Nederlands condoleanceregister geopend voor de topman van elektronicabedrijf Apple, die woensdag (lokale tijd) in Amerika overleed aan de gevolgen van leverkanker. Via de website www.condoleance.nl kunnen bewonderaars hun steun betuigen.Rouwenden wereldwijd kunnen hun steunbetuigingen naar [email protected] sturen, zo meldt het bedrijf.

Lees ook:Appleheld Steve Jobs (56) veel te jong overleden
Lees ook:Goed nieuws voor mensen die wachten op de iPhone 5
Lees ook:Apple weigert boek Wilfried de Jong voor in iBookstore
Lees ook:Goedkope laptops van Apple in aantocht?
Lees ook:Apple roept gevaarlijke opladers terug

1 Reacties // Reageer

One thought on “Online condoleanceregister voor Steve Jobs

  1. Yvonne von Harras

    Steve,
    Bedankt voor alles wat je voor mij en de wereld hebt betekend. Rust zacht, liefs Yvonne

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>