Televisieklassieker Mr. Ed wordt verfilmd!

A horse is a horse, of course, of course…

Menig generatiegenoot zal het liedje zonder al teveel problemen verder zingen. En dat is misschien ook precies de reden waarom is besloten de televisieserie over het pratende paard Mr.Ed te bewerken tot een film.

Producent Fox heeft de rechten op de klassieke Amerikaanse televisieserie uit de jaren ’60 gekocht. In de familiefilm zal een echt paard met een computergeanimeerde mond te zien zijn, meldt het Amerikaanse filmblad ‘variety’. De originele tv-serie draaide om een een pratend paard en zijn eigenaar, de klunzige architect Wilbur Post.

Lees ook:Verslavende smartphone-app ‘Draw Something’ als Tv-show?
Lees ook:Regisseur Robert Fuest overleden
Lees ook:La Marquise: de oudste nog rijdende auto ter wereld is verkocht
Lees ook:Vandaag en morgen geen post door TNT-staking
Lees ook:Populaire serie “Toen was geluk heel gewoon” wordt verfilmd

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Televisieklassieker Mr. Ed wordt verfilmd!

  1. Pingback: Video: de openingstune van Mister Ed (met tekst!) | 50plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>