Het gaat weer wat beter met Zsa Zsa Gabor (94)

Zsa Zsa Gabor, de 94-jarige filmlegende, is aan de beterende hand, nadat ze zaterdag werd opgenomen in een ziekenhuis, toen ze thuis haar bewustzijn had verloren. Gabor was verzwakt door griep, maar de grootste problemen werden veroorzaakt door een ontsteking bij een lekke voedingsbuis in haar buik.

Echtgenoot Frederic Prinz von Anhalt laat weten dat de griep inmiddels minder is en dat de diva goed reageert op antibiotica voor de ontsteking. Sinds het filmicoon vorig jaar haar heup brak kwakkelt Gabor flink met haar gezondheid. Ze werd meerdere keren opgenomen in het ziekenhuis, waarbij onder andere haar been deels is geamputeerd.

Lees ook:Zsa Zsa Gabor raakt been kwijt
Lees ook:Het gaat beter met Elizabeth Taylor
Lees ook:Peter Timofeeff getroffen door hersenbloeding
Lees ook:Zsa Zsa na haar dood ‘opgezet’; hoe bizar is dat?
Lees ook:Nel Veerkamp opgenomen in ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>