Berlusconi zet er een punt achter: Gelukkig? …of jammer?

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu heeft de Italiaanse premier Silvio Berlusconi zelf ook bevestigd dat hij bereid is af te treden zodra het parlement een ingrijpend pakket bezuinigingen aanneemt. En dus zou het best weleens een stukje saaier kunnen worden in de wereldpolitiek.
Volgens Berlusconi zijn vervroegde verkiezingen de enige manier waarop zijn land uit de crisis kan komen. ”Als deze verplichting is uitgevoerd, zal de premier zijn ontslag indienen bij het staatshoofd”, aldus een woordvoerder. Als Berlusconi er daadwerkelijk een punt achter zet, stopt één van de meest opvallende en veelbesproken politici van na de oorlog. Altijd rijp voor gepeperde uitspraken, driftige toespraken en natuurlijk de feestjes met jonge mooie modellen…

Wat vindt u? Is het jammer dat Berlusconi van het (politieke) toneel verdwijnt, of is het eigenlijk gewoon het beste voor iedereen…

Lees ook:Silvio Berlusconi (77) gaat trouwen met z’n vriendinnetje Francesca (28)
Lees ook:Zo slecht hebben de ouderen het hier nog niet…
Lees ook:George Clooney en Ronaldo in getuigenbank tegen Berlusconi
Lees ook:Berlusconi opgebaard als kunstobject
Lees ook:Brillangoer (!?) geboren in Burgers’Zoo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>