Avontuurlijke cadeaubon voor de feestdagen

Nog een kleine week en de decembermaand begint. Een maand waarin we elkaar weer veel gaan liefhebben en gaan verwennen met cadeau’s. Voor de kleintjes is dit nooit zo’n probleem, maar wat geef je je sportieve schoonzoon of nog sportievere dochter? Misschien is de nature’s gift cadeaubon iets voor je.

Paardrijden op het strand van Scheveningen, kitesurfen, boomklimmen, kanovaren, sterrenkijken, wadlopen of mountainbiken het kan allemaal! Kies een belevenis uit voor de gelukkige en bestel  de nature’s gift cadeaubon. Laat per post de bladvormige bon bezorgen en ontvang gratis het nature’s gift belevenissenboekje en de exclusieve cadeaubox.

Nature’s Gift is verkrijgbaar in 4 verschillende waarden: 25, 35, 50 en 70 euro. De kadobonnen hebben elk een eigen bladvorm en kleur en de waarden staan er niet op vermeld.

Lees ook:Het album “The Gift” van Susan Boyle 8 november verkrijgbaar
Lees ook:Geen Elfstedentocht? Ga Wadlopen!
Lees ook:Vandaag en morgen geen post door TNT-staking
Lees ook:Peter Post overleden
Lees ook:Daar gaan we weer: prijs postzegel wéér omhoog?!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>