De hel van ’63 opnieuw in bioscoop te zien

De Elfstedentocht van 1963 is vanaf morgen 9 februari opnieuw in een aantal bioscopen te zien zijn. Kun je vast in het sfeertje komen…. De extreme kou en de weersomstandigheden waren zo slecht dat deelname mogelijk mensenlevens zou kosten. Het vroor 18 graden. Toch vertrokken er 9.000 personen, waarvan er slechts 69 mannen een kruisje ontvingen. Geen enkele vrouw kwam aan in Leeuwarden.

 

De hel van 63, die in 2009 in premiere ging, werd op 1 februari op televisie uitgezonden en bekeken door bijna twee miljoen mensen.

Nu verschijnt de film, met onder anderen Chris Zegers en Chantal Janzen, vanaf donderdag opnieuw in de Nederlandse bioscopen. In Almere, Den Helder, Emmen en Zoetermeer kun je bij Utopolis de film weer gaan bekijken. Vanaf 16 februari is De hel van 63 ook te zien in Den Haag (Pathé Spuimarkt).

Lees ook:Melanie Griffith (57) mag SM-film Fifty Shades of Gray van dochter niet zien
Lees ook:De Nationale Filmdagen: Nederland viert film!
Lees ook:Vanaf nu ook Koffietijd op zaterdag kijken!
Lees ook:Televisieserie over het Zuiderzeemuseum start 28 april
Lees ook:Bioscoop: Paul de Leeuw speelt rol in Belgische thriller

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>