Stoppen met roken? U bent niet alleen!

Bent u gestopt met roken? Of bent u het serieus van plan? Veel succes, en bedenk u maar, dat u niet alleen staat: Het aantal rokers in Nederland is nog nooit zo laag geweest als vorig jaar. Dat meldt preventieorganisatie Stivoro op basis van onderzoek door TNS/NIPO. Volgens Stivoro rookte in 2011 een kwart van de bevolking. In de jaren ’50 van de vorige eeuw rookte nog 70 procent (!) van de mensen in ons land. De laatste jaren lag het percentage rokers zo rond de 28 procent, maar vorig jaar zijn daar dus weer een paar procentjes van afgegaan.

Lees ook:Verrassend: ‘aantal rokers in Nederland neemt toe’
Lees ook:Stoppen met roken? Oudere vrouwen denken er niet aan!
Lees ook:Oudere vrouwen roken ongestoord door
Lees ook:Stoppogingen verdriedubbeld rond rookverbod
Lees ook:Stoppen met roken is in trek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>