Speeltoestel voor ouderen

In de Britse stad Manchester werd een paar jaar geleden al een speeltuin geopend voor bejaarden.
In ‘The Older People’s Play Area’ staan speeltuigen waarmee bejaarden hun heupen en conditie kunnen trainen.En nu zijn de senioren in Nederland aan de beurt, of je wilt of niet: je moet de speeltuin in…………

Yalp en Olga Commandeur, bekend als oud-topsportster en van het tv-programma Nederland in Beweging, starten een samenwerking om te zorgen dat senioren op een leuke manier in beweging komen. Dit doen zij op een speciale manier; met een speeltoestel voor ouderen.

Het is even wennen, ouderen die trainen op een speeltoestel. Toch is het belangrijk dat juist de grote groep senioren meer gaat bewegen! Meer bewegen draagt bij aan een verbeterde balans, coördinatie en vergroot daarmee de zelfstandigheid. Leverancier van de toestellen Yalp en Olga Commandeur erkennen het belang van een actieve levensstijl voor senioren. Samen gaan zij de uitdaging aan om juist deze groep mensen te stimuleren om te bewegen… en dat kan alleen als dat op een LEUKE manier gebeurt!

Meer informatie vind je hier.

Lees ook:Wipkip moet ouderen in Engeland in beweging houden!
Lees ook:Beweeg mee met de DVD Nederland in Beweging
Lees ook:Oktober = dansmaand….bewegen helpt vallen voorkomen
Lees ook:Taizo houdt senioren fit
Lees ook:Senioren zijn hartstikke computerfit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>