Kattenvlooien lusten ook mensenbloed

Katten zijn geweldig! Ze kunnen je troosten als je eenzaam of verdrietig bent, ze zijn altijd blij als je thuiskomt! Helaas zijn er ook nadelen die kleven aan een huisdier. En die tijd komt er weer aan.

Vlooien worden wel tijdelijke parasieten genoemd, omdat ze niet op de huid van hun slachtoffer leven. Ze komen even langs, zuigen bloed op en laten een jeukende beet achtern. Hoewel de mensenvlo in Nederland niet meer voorkomt, kun je nog wel last hebben van kattenvlooien. En die lusten ook best mensenbloed.

Er zijn verschillende middelen in omloop om vlooien bij uw kat of hond tegen te gaan. U kunt het beste naar uw dierenarts gaan voor het beste advies voor een vlooienmiddel. Denk niet dat het wel meevalt, want vlooien zijn hardnekkige beestjes waar u lastig vanaf komt!

Lees hier meer over de vlo.

 


Lees ook:Anti-vlooienmiddel voor je hond
Lees ook:Door zachte winters meer teken!!
Lees ook:Binnenkort de ruimte in? Pas op met je medicijnen!
Lees ook:Eenvijfde koopkrachtverlies voor Duitse AOW’ers
Lees ook:Het beste ziekenhuis van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>