De Buranovo Oma’s door naar finale Songfestival

De zes flamboyante Russische oma’s in traditionele klederdracht staan zaterdag in de grote finale van het Eurovisie Songfestival. Voor mij een reden om toch maar te kijken, vals of niet vals. Alles beter dan een zangeres gekleed in een indianenoutfit inclusief verentooi!

 

In Azerbeidzjan is de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival gehouden. Roemenië, Moldavië, IJsland, Hongarije, Denemarken, Albanië, Cyprus, Griekenland, Rusland en Ierland gaan door naar de finale.

Donderdag vindt de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival plaats. Dan is Joan Franka aan de beurt met haar tooi ………

Lees ook:Nederland wederom niet naar finale Songfestival
Lees ook:Handig voor in de agenda: het complete EK-schema
Lees ook:Doe mee met de Songfestivalquiz op PlusOnline
Lees ook:Dag Nederland, dag Songfestival!
Lees ook:Europa League loting: spannende uurtjes voor Nederlandse clubs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>