Overgang tips meer dan welkom!

De gevolgen van de overgang zijn voor iedere vrouw anders. De een heeft er bijna geen last van, voor de ander zijn de klachten zeer tot zeer hinderlijk. Zo heeft maar liefst 86 procent van de vrouwen opvliegers.

 

Een opvlieger kan enkele seconden duren, maar soms ook wel een half uur. Ze kunnen op elk moment van de dag (en de nacht) optreden; ze kondigen zich niet van tevoren aan. De frequentie kan sterk wisselen; van één per dag tot wel één per kwartier. Opvliegers gaan vaak samen met transpiratie-aanvallen, die zo hevig zijn dat je je soms wel enkele keren per dag moet verschonen.

Overgangstips, we kunnen ze gebruiken! De één weet dit, de ander dat. Maakt niet, als je maar van die afschuwelijke verschijnselen afkomt. Ik zag weer 15 tips op gezondheidsnet.nl. Wie weet……..

Lees ook:Last van PMS? Dan ook ergere overgangsklachten…
Lees ook:Opvliegers? Mindfulness kan helpen!
Lees ook:Pak menopauzekwaaltjes natuurlijk aan
Lees ook:Last van opvliegers? Probeer eens af te vallen!
Lees ook:Magnetische stroomstootjes effectief tegen migraine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>