Reizen als laatste wens

Uit onderzoek door Nuvema Uitvaartverzekering onder 1000 mensen  blijkt dat men het liefst op vakantie wil als vervulling van hun laatste wens. En dan lekker ver weg ook! Australië of Amerika zijn populair. Maar ook een wereldreis maken (bijna 40 procent) is een geliefde laatste wens als het om vakantie gaat.

De laatste tijd doorbrengen met familie en vrienden is eveneens populair, hiervoor kiest bijna 17 procent. Het is opvallend dat helemaal niks wensen voor hetzelfde percentage van de Nederlanders een antwoord is. Mensen gaven daarbij als verklaring nu al te leven alsof het hun laatste dag zou zijn.

Er werd ook de vraag gesteld wat men zou laten varen als het einde nabij was. Het meeste genoemde antwoord zijn de financiën. Rekeningen en zorgen over hypotheeklasten zijn niet langer belangrijk.

Werk en studie zijn eveneens zaken die onbelangrijk worden. 23,1 procent zegt hun baan op te geven en cijfers worden voor scholieren een bijzaak.

Lees ook:Helft Nederlanders maakt financiële voornemens aan begin van het jaar
Lees ook:Kleinkinderen niet populair tijdens vakantie
Lees ook:Wat zijn de meest irritante vragen die je partner kan stellen
Lees ook:Niet de borsten maar buikjes zijn het probleem
Lees ook:Hollander gek op vakantie in eigen land

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>