Ga jij goed voorbereid op vakantie? Test je reisapotheek!

Waar je ook naar toe gaat, het is altijd handig om je reisapotheek van te voren compleet te maken. Hiervoor heeft zelfzorg.nl  een korte vragenlijst, waarmee je snel kunt controleren of je aan alles hebt gedacht en kun je in 8 korte vragen testen of je alles bij je hebt.

Tijdens je vakantie kun je last hebben van (eenvoudige) gezondheidsklachten zoals diarree, pijn of jeuk door insectenbeten. Als je een reisapotheek mee hebt die is afgestemd op je persoonlijke situatie, het reisgezelschap en de bestemming kun je veel ongemakken meteen aanpakken. Door de reisapotheekcheck op Zelfzorg.nl zie je welke zelfzorgmiddelen jij nog nodig hebt om goed voorbereid op vakantie te gaan.

Er is ook een Zelfzorg-app waarmee je tijdens je vakantie eenvoudig informatie kunt opzoeken over veelvoorkomende gezondheidsklachten, inclusief 750 Nederlandse bijsluiters van veelgebruikte zelfzorg(genees)middelen.

Lees ook:Zelf sushi maken
Lees ook:Op de Vakantiebeurs 2014 begint je vakantie
Lees ook:Juli is absolute hoogtepunt voor vakantie met hond
Lees ook:Ga goed beschermd op reis – vaccinaties voor op vakantie
Lees ook:Nederland heeft eerste hotel bovenop luchthaventerminal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>