Gratis een iPad tijdens je vliegreis

Binnenkort vliegen met Qantas? Dan heb ik goed nieuws voor je: alle reizigers die reizen met een Boeing 767 van luchtvaartmaatschappij Qantas kunnen tijdens hun vlucht gratis gebruikmaken van een iPad. De passagiers krijgen toegang tot meer dan 200 uur video en audio. De entertainmentservice krijgt de naam Qstreaming, meldt Qantas. De Australische luchtvaartmaatschappij begon eerder dit jaar al met het iPad-experiment wat volgens het bedrijf een succes was. Qantas streeft ernaar aan het einde van het jaar in alle Boeing 767-vliegtuigen iPads aan te bieden.

Klantenservice-manager Alison Webster zei vorig jaar dat het gewicht van de iPads een van de voordelen is van de tablet. Door iPads in plaats van volledige entertainmentsystemen aan boord te hebben wordt het vliegtuig minder zwaar waardoor er ook minder brandstof wordt verbruikt. Volgens Qantas was het de eerste vliegmaatschappij dat streaming entertainment op basis van wi-fi aanbiedt. Volgens ZDNet heeft Qantas op dit moment 23 Boeing 767-vliegtuigen in haar vloot. In de vliegtuigen is er plek voor minstens 229 passagiers wat betekent dat Qantas meer dan 5000 iPads moet aanschaffen voor het nieuwe entertainmentsysteem.

Lees ook:Goedkoper vliegen met Ryanair
Lees ook:1 april-achtig bericht: KLM opent lijndienst op frituurvet
Lees ook:Bijlmerramp vanavond herdacht
Lees ook:Staanplaatsen in het vliegtuig??
Lees ook:Binnenkort op vliegvakantie? Goed nieuws: minder kans op vertraging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>