Dress Red Day vandaag…. draag rood!

Vandaag, 29 september,  is het Dress Red Day. Doe je mee? Toon je betrokkenheid en draag rood deze dag. Een rode jurkje, een rood shirtje, een rood overhemd of een rode stropdas. Alles kan en mag, zolang het maar rood is.

Weinig mensen weten dat hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer één zijn bij vrouwen. Hart- en vaatziekten komen niet alleen bij mannen voor. Er overlijden zelfs meer vrouwen dan mannen aan. Op Dress Red Day wil de Hartstichting hier extra aandacht voor vragen. Door heel Nederland rood te kleuren.

Meer informatie over Dress Red Day?  Kijk op de site van de Hartstichting.

Lees ook:Rood vlees verhoogt kans op overlijden
Lees ook:Overgangsklachten worden makkelijk verward met hartklachten
Lees ook:Wandel mee aan de vriendinnenwandeldag van de Hartstichting
Lees ook:Helft vrouwen in overgang heeft verhoogd cholesterol, wist u dat?
Lees ook:Nederlander weet hoe te handelen bij beroerte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>