Online afvallen met VirtuaGym

Veel mensen kunnen niet de motivatie opbrengen om de stap te zetten naar een sportschool. Voor die mensen is er goed nieuws, de sportschool komt naar jou toe! Online kan veel tegenwoordig, dus waarom dit niet. Eventueel in combinatie met professionele begeleiding van een fitnessclub of personal trainer.

Want je weet het hè: veel gezondheidsrisico’s, zoals diabetes, hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten vinden hun oorsprong in onvoldoende beweging!

 

Er zijn inmiddels wereldwijd meer dan 500.000 geregistreerde gebruikers van het platform en de VirtuaGym apps zijn al meer dan twee miljoen keer gedownload.Je kunt gratis lid worden van VirtuaGym. Na inschrijving doe je eerst de Fit Test om een idee te krijgen van je fitheid. De score wordt vertaald in je eigen Virtua-Leeftijd; hoe slechter het met je is gesteld, des te ouder je bent en visa versa.

VirtuaGym begeleidt fitnessbeoefenaars van alle niveaus met oefeningen thuis. Op het platform kun je uit een brede reeks van oefeningen en activiteiten kiezen en ontwikkeling in bijvoorbeeld gewicht, bmi of hartslag bijhouden. Ook is er een community om ervaringen mee te delen en competitie mee te spelen.

 

Lees ook:Hersenen worden gezonder oud met omega-3
Lees ook:Nederlanders hebben vertrouwen in de mens
Lees ook:Koop een Wii voor opa en oma
Lees ook:Doden door brand vaak ouderen
Lees ook:Te veel slaap? slecht voor het geheugen, te weinig slaap? slecht voor het geheugen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>