Stop de persen: …ik zag net de zon!

Het is echt waar, er viel net een zonnetje naar binnen door het raam! Sterker nog, ik moest de rolgordijnen een stukje laten zakken omdat ik door al dat extra licht amper meer kon lezen wat er op mijn computerscherm staat.

Wat een feest dat ik dat nog mee mag maken dit jaar… en het is pas eind mei! Dit wordt vast een schitterende hete zomer!

Oh ja, misschien moeten we nog niet allemaal in zwembroek en bikini naar buiten rennen, want ondanks de paar fletse zonnestralen (die inmiddels natuurlijk al lang weer verdwenen zijn) is het behoorlijk fris buiten en staat er een koude wind.

Lees ook:Flevosap vangt de zon met nieuwe seizoensvariant: Zomerdag
Lees ook:“Hiep hiep hoera” voor de bikini
Lees ook:De bikini bestaat 70 jaar!
Lees ook:Vrouwen zeker in bikini als ze 59 jaar zijn!
Lees ook:Eindelijk een echt mooie bikini voor vollere vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>