Beeldje van kleindochter gestolen van graf oma

Hoe afschuwelijk: Vn een graf op de begraafplaats aan de Munnikenweg in Veenendaal is een beeldje gestolen. Het kunstwerk is door een nu 13-jarig meisje gemaakt voor haar overleden oma. Wat ben je dan een zieke geest dat je besluit zoiets dierbaars weg te nemen! Het beeld bleek bij een bezoek aan het graf, afgelopen vrijdag, te zijn verdwenen. De oma overleed twee jaar geleden; de kleindochter was maandenlang ontroostbaar. Ze mocht daarom het monument maken, dat blijvende verbondenheid tussen kleinkind en oma uitdrukt. Het gezin stelt de vinder van het beeld, dat handen voorstelt, een beloning in het vooruitzicht. Een e-mailadres is geopend voor tips: [email protected] Dus: Zoek mee! Hier staat een plaatje van het beeldje.

Lees ook:Weer opmerkelijke schat ontdekt “Tussen kunst & kitsch”
Lees ook:Hondje al zes jaar niet weg te slaan van graf baasje
Lees ook:Classic FM zoekt leukste kleinkind van Nederland
Lees ook:Andre van Duin onthult Jos Brink-beeld
Lees ook:Opa’s en oma’s voeren kleinkinderen dik!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>