Specsavers steunt Veteranendag 2013

Dit jaar is Specsavers voor het vijfde jaar op rij sponsor van de Veteranendag. Tijdens het jaarlijks terugkerende evenement toont Specsavers haar respect voor de militairen die zich namens het Nederlandse volk hebben ingezet in dienst van vrede en veiligheid. Specsavers wil graag haar klanten de mogelijkheid bieden om het werk te bewonderen dat de Nederlandse veteranen hebben verricht. Daarom stelt Specsavers in de week van 29 juni t/m 5 juli gratis entreevouchers beschikbaar voor het Mariniersmuseum in Rotterdam. Ook krijgen veteranen net als andere jaren korting op een aankoop in alle Specsavers-winkels.

 

 

Veteranendag wordt dit jaar gevierd op zaterdag 29 juni in Den Haag. Tijdens dit nationale evenement worden alle 130.000 militaire veteranen bedankt voor hun inzet tijdens missies in bijvoorbeeld de Tweede Wereldoorlog en Nieuw-Guinea en ook de groeiende groep veteranen van recentere missies zoals in Libanon en Afghanistan wordt geëerd.

“Specsavers doet een eerbetoon aan alle Nederlandse Veteranen met de jaarlijkse sponsoring. We vinden het bovendien belangrijk om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het belangrijke werk dat deze militairen verricht hebben. Daarom geven we onze klanten de mogelijkheid om dit zelf te ontdekken in het Mariniersmuseum, aldus Ingrid Kersting, woordvoerder van Specsavers. “Bovendien ontvangen veteranen dit jaar 30 procent korting op de aanschaf van een varifocale bril, 25% korting op een enkelvoudige bril of 1 jaar gratis batterijen bij een hoortoestel op vertoon van hun Veteranenpas”.

In het Mariniersmuseum kunnen bezoekers kennis maken met de belevenissen van mariniers en ontdekken welke belangrijke rol zij hebben gespeeld in de geschiedenis van Nederland. Ook kunnen bezoekers het Korps Mariniers van nu beleven. De gratis entreevouchers voor het museum zijn af te halen in de Specsavers-winkels van 29 juni t/m 5 juli. De voucher is geldig tot en met 31 oktober 2013. Klanten die geen mogelijkheid zien de winkel te bezoeken in deze week, kunnen de voucher downloaden.

Lees ook:Specsavers eert oud-militairen tijdens Veteranendag 2014
Lees ook:ANWB kiest voor Specsavers als partner
Lees ook:Stichting Specsavers Steunt is nieuwe partner van De Zonnebloem
Lees ook:Veteraan Eerste Wereldoorlog vierde 113e verjaardag!
Lees ook:Simyo geeft klanten nog meer controle over hun maandelijkse belbundel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>