Nieuw boek van Bob Boot: Mannen van 50

Iedere maand worden er in Nederland maar liefst 11.000 mannen 50 jaar. 11.000 feestjes maar evenzoveel bedenkingen. Ouder worden is voor de meeste mannen geen pretje en het besef dat je meer verleden hebt dan toekomst kan vreemde dingen teweeg brengen. Bob Boot (zelf een 50-er) schreef Mannen van 50 vanuit zijn jarenlange praktijkervaring als o.a. haptonoom. Mannen van 50 is geen belerend boek over “hoe het allemaal moet” maar een eye-opener voor iedereen die zijn plaats in de wereld opnieuw moet zoeken.Mannen van 50 bevinden zich in een overgangsfase in hun leven. Ze worden zichtbaar en voelbaar ouder: ze kijken anders tegen de wereld aan, hun seksuele behoefte verandert evenals hun rol in het maatschappelijk leven. Het is lang niet eenvoudig hier goed mee om te gaan. Je staat voor de keuze: verzetten of accepteren. Loop je vast omdat je krampachtig vasthoudt aan je jeugd of accepteer je dat de zaken er anders voorstaan en neem je een nieuwe rol aan?

Bob laat zien hoe mannen van inzet naar inzicht kunnen komen, van vergaren naar verdelen en van verzet naar acceptatie. Mannen van 50 is een niet te missen boek voor alle mannen tussen de 45 en de 55 die geen zure, nare of sneue man willen worden.

Bob Boot (54) is fysiotherapeut, haptotherapeut en auteur van Haptonomie, een kwestie van gevoel. Daarnaast geeft hij communicatietrainingen in het bedrijfsleven en is hij betrokken bij wetenschappelijk onderzoek. Boot begeleidt ook topsporters en anderen die onder grote druk moeten presteren.

Mannen van 50
Krampachtig jong blijven of goed ouder worden
Bob Boot

Paperback, 176 pagina’s
ISBN 9789021554327

€ 14,95
Kosmos Uitgevers

Lees ook:De weg naar 100 en zelfs meer
Lees ook:Boot Holland, de favoriete watersportbeurs voor professionals en liefhebbers
Lees ook:Ben jij ook voorbereid op het einde van de wereld?
Lees ook:Ooit, ooit worden ouders gewaardeerd!
Lees ook:Boek: Het leven liefhebben door acceptatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>