Opa laat kleindochter helpen met stelen

Sommige opa’s hebben het grootouder-zijn niet helemaal begrepen. Neem een 50-jarige Roma-opa uit Wageningen. Die dacht het wel in orde was dat hij zijn 10-jarige kleindochter gebruikte om mee uit stelen te gaan. De man moet 8 maanden de cel. Van de celstraf is de helft voorwaardelijk.Wat mij betreft had hij er een stuk langer ingegaan. Wat een voorbeeld geef je dan zeg! Volgens de rechtbank in Utrecht moest het meisje op aanwijzing van haar grootvader meewerken aan diefstal in een supermarkt. Het kind moest spullen in het karretje laden. Ondertussen leidde opa
de caissière af, waardoor het meisje de winkel met de buit kon verlaten, zonder te betalen. De rechtbank neemt het de man kwalijk dat hij misbruik heeft gemaakt van zijn positie. De boodschappen hadden overigens makkelijk afgerekend kunnen worden – bij zijn arrestatie had opa ruim 11-duizend euro bij zich.

Ook dat nog… Ziek ben je dan.

 

 

Lees ook:Langst zittende tbs’er van Nederland
Lees ook:Limburger wint kliko-rechtzaak (inzet: €3,40!)
Lees ook:Het gruwelijkste zedenschandaal uit de Frans/Belgische geschiedenis (7)
Lees ook:“HALLELUJA” voor Lisa!!
Lees ook:Pia Zadora gewond na ongeluk met golfkarretje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>