Steun het Ouderenfonds door online je Sint- en Kerstcadeaus te bestellen

Help het Ouderenfonds op een wel heel makkelijke manier!! In de maand december verwennen we elkaar allemaal met mooie cadeaus. Zo verwen jij het ouderenfonds:

 

 

 

Heb je voor Sinterklaas of Kerst nog leuke cadeaus nodig en ben je van plan  deze online te kopen bij bijvoorbeeld bij Bart Smit, Wehkamp, Bol, Mediamarkt of een andere webshop? Bezoek dan voor elke aankoop hun gratis donatie pagina: http://ouderenfonds.helpnu.nl/ zodat het Ouderenfonds bij iedere aankoop een donatie ontvangt die op kan lopen tot wel 70 euro!

Meer dan 500 winkels zijn aangesloten bij http://ouderenfonds.helpnu.nl en doneren, als jij daar iets koopt, een mooi bedrag aan het Ouderenfonds, het kost jou verder niets! Kleine moeite, groot gebaar!

 

Lees ook:Wij Nederlanders doen zuinig aan met cadeautjes…
Lees ook:Doneer je statiegeldbon van Dirk van den Broek aan het Nationaal Ouderenfonds!
Lees ook:Bravo voor Geer en Goor….. ga zo door!
Lees ook:Plus Magazine september is uit
Lees ook:Ouderenfonds in actie voor kerstdiners eenzame ouderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>