Kook ook scheurkalender 2015

Hier zou je er gewoon een paar van in huis moeten hebben, om cadeau te doen…. De Kook ook Scheurkalender 2015! Hoe vaak gebeurt het niet dat je uren naar iets leuks loopt te zoeken? Dit doet het bij iedereen goed!

Wat eten we vandaag?  De scheurkalender biedt culinaire inspiratie voor elke dag!

 

 

Deze culinaire scheurkalender geeft voor elke dag een heerlijk recept met een culinaire tip of een leuk weetje. Van snelle maaltijden voor een werkdag tot uitgebreide gerechten in het weekend.  Scheurkalender vol dagelijkse culinaire inspiratie
De succesvolle serie Kook ook staat vol beproefde recepten. Foolproof, met makkelijk te verkrijgen ingrediënten en duidelijke beschrijvingen. De Kook ook Scheurkalender 2015 biedt je culinaire  inspiratie voor elke dag van de week. Met aandacht voor feestdagen en seizoenen. Het hele jaar eet je goed!

Verschijnt 19 augustus 2014!

Lees ook:De Neurocampus Braintraining Scheurkalender 2016 is uit!
Lees ook:Geniet elke dag van Boer zoekt Vrouw!
Lees ook:Toen was geluk… stopt, gelukkig!
Lees ook:Braintraining Scheurkalender 2010 verschenen
Lees ook:Culinaire hoogstandjes op Heerlijk Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>