Pia Zadora gewond na ongeluk met golfkarretje

Hoe gek kan het lopen in het leven: rijdt je zoon je naar huis in je golfkarretje, neemt hij de bocht te scherp en hoppa…… daar lig je dan. Het overkwam de 60 jarige actrice en zangeres Pia Zadora. Met een gecompliceerde enkelbreuk en een hoofdwond ligt ze nu in het academisch ziekenhuis in Las Vegas. De bestuurder van het karretje was haar 17-jarige zoon Jordan.

Als zangeres scoorde ze verschillende hits in de jaren ’80. Het bekendst is ze van het nummer When the Rain Begins to Fall, een duet met Jermaine Jackson uit 1984 dat in Nederland de nummer 1-positie haalde. Ze staat momenteel op de planken in Las Vegas in de musicalproductie Pia Reloaded over haar leven en carrière.

Pas dus op met deze voertuigjes!

 

Lees ook:Liesbeth List stopt met optreden
Lees ook:Tina Turner geeft extra concert!
Lees ook:Demis Roussos aan kanker overleden
Lees ook:Glennis Grace – One Christmas Night Only
Lees ook:Joe Cocker op 70-jarige leeftijd overleden aan longkanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>